ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΝ

Κάθε μαθητής είναι για εμάς ιδιαίτερος!

1000
ΜΑΘΗΤΕΣ
150
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΑΕΙ
200
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
1600
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ

Με δύο λόγια

Έχοντας ως γνώμονα το μέλλον των παιδιών, δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων καθηγητών, που μοναδικό στόχο έχει να αναδείξει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες κάθε μαθητή, με σκοπό να εκπληρώσει τα όνειρά του.

Η διδασκαλία μας βασίζεται σε σύγχρονα εκπαιδευτικά πρότυπα, που σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση, καθώς και την αγάπη μας για την εκπαίδευση και τα παιδιά – επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας – αποτελεί θεμέλιο λίθο για την επιτυχία τους.

Η ιδιαίτερη προσέγγιση της γνώσης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο φροντιστήριο “ιδιαίτερον” αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών μας.

Φιλοσοφία

Η φοίτηση στο φροντιστήριο ΄΄ιδιαίτερον΄΄ δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία και όχι μια απομίμηση ξεπερασμένων εκαπαιδευτικών προτύπων. Στόχος και δέσμευσή μας είναι η ανάδειξη και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε μαθητή, ώστε εκείνος να φτάσει στην επιτυχία.

Εφόδιά μας η άρτια επιστημονική κατάρτιση και η αγάπη για την εκπαίδευση και τα παιδιά, τα οποία βίσκονται στο κέντρο της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να ενημερωθείτε για τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών μας.

Ευανθία Τσιρωνά
Κωνσταντίνος Τσαμάδης

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΜΑΘΗΤΕΣ

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών μας.